112Gelderland

Edenaren aangehouden na uit de hand gelopen ruzie in Renkum

Renkum - Na een uit de hand gelopen ruzie bij een woning in Renkum zijn maandagavond 10 december twee Edenaren van 58 en 35 jaar oud aangehouden wegens onder meer mishandeling. De twee zouden hun familieleden in Renkum te lijf zijn gegaan over een geldkwestie.

De Edenaren zouden die avond rond half elf bij het Renkumse gezin aan de deur zijn gegaan naar aanleiding van een geldkwestie. Een woordenwisseling draaide uit op een handgemeen, waarbij de 45-jarige vrouw des huizes letsel had opgelopen. Het slachtoffer riep zelf de hulp van de politie in. Agenten troffen bij aankomst de twee Edenaren buiten voor het huis aan. Beiden bleken een hockeystick en een honkbalknuppel bij zich te hebben. Omdat die als wapen konden dienen zijn ze in beslag genomen. De Edenaren zijn gesloten voor verhoor. Door de 45-jarige Renkumse is aangifte gedaan.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten