112Gelderland

Ochten - Aanrijding met dodelijke afloop

Bij een aanrijding tussen een motorrijder en een fietsster is de fietsster om het leven gekomen. Het gaat om een vrouw van 50 jaar uit Ochten. Haar 15-jarige zoon, die naast haar fietste op het moment van de aanrijding, bleef ongedeerd. Het ongeval was op de Waalbandijk in Ochten, woensdagavond rond 21.30 uur.

De motorrijder is in zeer zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het betreft een 29-jarige man uit Veenendaal.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Tot nu is alleen bekend dat op enig moment de motorrijder van achteren tegen de vrouw is gebotst. Zowel de vrouwals haar zoon fietsten over de Waalbandijk van Ochten in de richting van Dodewaard. Ook de motorrijder reed in dezelfde richting. De politie heeft enkele getuigen gehoord en doet nog nader onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten