112Gelderland

Wageningen - Man vernielt autos en ontkomt aan politie

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 juli om ongeveer 02:15 uur hoorde een agent harde knallen en geluiden. Hij zag dat twee fietsers over de Van Uvenweg kwamen aanfietsen die spiegels van autos trapten, aan beide kanten van de weg.

De agent wist een van de twee fietsers tot stoppen te dwingen en deze enigzins onder controle te krijgen maar de man wist er na een worsteling rennend vandoor te gaan waarbij wel zijn schoenen achter bleven. Hij rende over het fietspad dat in het verlengde van de Julianastraat ligt, richting Pomona, tussen het benzine-station en de flat in. De man werd niet meer aangetroffen. Bij nadere controle werd er bij zes voertuigen schade vastgesteld, varirend van het inklappen van de spiegel tot een auto waarbij de gehele console van de auto af lag.

Signalement verdachte die tot stoppen werd gedwongen Blanke man met 20-25 jaar oud, lengte 1.70 1.80 meter, slank postuur, blond, kort, krullend haar. Sprak goed abn, zonder accent. De man was gekleed in een grijze trui met capuchon, spijkerbroek en rode sportschoenen. Hij fietste op een zwarte oma-fiets.

Verdachte die door kon fietsen Blanke man van 20-25 jaar oud, 1.80-1.85 meter lang, normaal postuur. Hij had donkerblond krullend haar. Hij droeg mogelijk een bril. Kleding en fiets onbekend.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie die mogelijk tot de dader(s) kan leiden, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven. Bel hiervoor met Bel M 0800-7000. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten