112Gelderland

Raalte, Wierden - Diefstal ketting door wisseltruc

In Zuna (gemeente Wierden) en in Raalte hebben twee dames aangifte gedaan van diefstal van hun halsketting door een wisseltruc.

Woensdag 10 juli zijn twee dames, een 58-jarige Rijssense en een 61-jarige Raaltense, slachtoffer geworden van een wisseltruc waarbij zij beroofd zijn van hun halsketting. De 58-jarige werd op de Provincialeweg aangesproken door een vrouw die de weg vroeg. Bij het bedanken wist de vrouw op slinkse manier haar halsketting te ontvreemden door deze te vervangen door een nep edelmetalen ketting. De 61-jarige werd op dezelfde manier beroofd van haar ketting toen zij op de Munstersestraat in Raalte een vrouw de weg wees.

Signalementen Beide dames kunnen zich van het voorval nog herinneren dat het om een grijze auto gaat met vermoedelijk een buitenlands kenteken. Bij de wisseltruc zijn twee vrouwen betrokken waarvan n rond 40-jaar wordt geschat en de andere iets ouder is. Dat n van de vrouwen gouden tanden heeft.

De politie vraagt getuigen zich te melden Weet u wie de vrouwen zijn of heeft u andere relevante informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Bel M 0800-7000. (TW/IJS)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten