112Gelderland

Delden - Twee mannen aangehouden bij snelkraak

Twee inwoners van Amsterdam, een 24-jarige man en een 33-jarige man, werden donderdag 11 juli aangehouden voor een winkelinbraak.

Omstreeks 03.30 uur kreeg de politie melding van een inbraak bij een winkel aan de Langestraat in Delden. Getuigen zagen drie personen een deur van de winkel forceren en met onbekende buit naar buiten komen. De politie kwam snel ter plaatse. Een speurhond van de politie trof een verdachte, verstopt in een bossage, aan. Een tweede verdacht kon kort hierop ook in de omgeving worden aangehouden. Beide mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Een mogelijk derde verdachte werd niet aangetroffen. In de omgeving zijn diverse gestolen goederen aangetroffen. Ook zijn de vervoersmiddelen van de verdachten aangetroffen en zijn in beslag genomen.

Bent u getuige geweest van de inbraak Of kunt u eenomschrijving geven van de mogelijk derde verdachte Meld u dan bij de politie via hetalgemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten