112Gelderland

Beelden overval op Duivens hotel in opsporingsprogramma Dossier GLD

Duiven - In de uitzending van het opsporingsprogramma Dossier GLD van Omroep Gelderland wordt morgen, donderdag 22 november, aandacht besteed aan de overval op een hotel in Duiven van afgelopen zondag 18 november. Daarin zullen onder meer beelden worden vertoond van bewakingscameras waar de dader duidelijk op te zien is.

Die zondag rond acht uur liep een tot dusver onbekende man het hotel aan de Impuls in Duiven binnen. Onder dreiging met een vuurwapen of iets wat daarop leek wist hij een overigens klein geldbedrag buit te maken. Op de camerabeelden is ook te zien dat de man er later op de fiets vandoor gaat.

In de uitzending van donderdag 22 november doet de politie een beroep op het publiek om te vragen of ze de overvaller herkennen of wellicht andere informatie hebben die leidt tot opsporing van de dader. Dossier GLD wordt uitgezonden om 18:20 uur, direct na het nieuws en wordt elk uur herhaald.

()

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten