112Gelderland

Wezep (Oldebroek) - Tweetal aangehouden na diefstal katalysatoren

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 3 juli twee mannen aangehouden voor de diefstal van meerde katalysatoren bij een autobedrijf in Wezep.

Een getuige zag rond 03.30 uur hoe een tweetal de katalysatoren wegnam bij een autobedrijf aan de Rondweg in Wezep en waarschuwde de politie. Aan de hand van het doorgeven signalement hielden agenten kort daarna op de A28 ter hoogte van Staphorst het tweetal in hun auto staande.

In de auto werden de zojuist gestolen onderdelen teruggevonden. Beiden, een 39-jarige man zonder vast woonplaats en een 47-jarig man uit Almere, zijn aangehouden en voor verder onderzoek op het politiebureau ingesloten. De katalysatoren zijn in beslag genomen en worden aan de rechtmatige eigenaar terug gegeven. Ook de auto van het tweetal is voor verder onderzoek in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten