112Gelderland

Elburg, Nunspeet, Oldebroek - Onderzoek inbraken en diefstallen afgerond

De politie heeft een onderzoek afgerond naar inbraken en diefstallen in de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek. In totaal zijn er zes verdachten aangehouden.

Tijdens het onderzoek kwam de recherche zes verdachten op het spoor. De jongens zijn tussen de 19 en 23 jaar en komen uit de gemeenten Elburg en Oldebroek. De groep zou in wisselende samenstelling misdrijven hebben gepleegd. Zij worden verdacht van inbraak in een zomerhuisje in Nunspeet, diefstal van twee scooters, inbraak in een bestelauto, diefstal van een mountainbike, diefstal uit een kleedkamer en diefstal van kentekenplaten in Zwolle.

Meerdere gestolen spullen zijn teruggevonden en zijn teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. De politie heeft het onderzoek afgerond en proces-verbaal opgemaakt. Drie verdachten zitten nog vast. De drie anderen zijn heengezonden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten