112Gelderland

Barneveldse scooterrijdster gewond na botsing auto

Zwartebroek - Een 21-jarige scooterrijdster uit Barneveld botste donderdagochtend 29 november op de Zelderseweg in Zwartebroek tegen de rechterzijde van een auto aan. De Barneveldse raakte hierbij gewond. Een 75-jarige automobilist uit Nijkerk kwam met de schrik vrij.

De 21-jarige scooterrijdster reed over het fietspad naast de Zelderseweg. Ze kwam vanuit Nijkerk en ging richting Barneveld. De 75-jarige Nijkerker reed met zijn auto naast haar op de Zelderseweg en ging dezelfde kant op en slaat rechtsaf een oprit op. De man verklaarde dat hij bij deze manoeuvre verblind zou zijn door de laagstaande zon. Hierdoor remde de man te laat en kwam met zijn auto half op het fietspad tot stilstand. De 21-jarige Barneveldse kon niet op tijd remmen en reed met haar scooter tegen de auto aan en ging onderuit. De vrouw werd nagekeken door het ambulancepersoneel die haar voor de zekerheid mee hebben genomen naar het ziekenhuis.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten