112Gelderland

Nijmegen - Duo aangehouden voor winkeldiefstal

Beveiligingspersoneel heeft dinsdagavond 2 juli twee mannen aangehouden voor winkeldiefstal. Zij zijn aan de politie overgedragen en verhoord. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie kreeg aan het begin van de avond een melding van AH in het Zwanenveld, dat personeel twee mannen had aangehouden voor winkeldiefstal. Zij waren aan het winkelen en n van hen stopte diverse artikelen in een sporttas. Bij de kassa werden deze artikelen niet afgerekend. Beveiligingspersoneel hield deze man, een 30-jarige Nijmegenaar aan. Op een gegeven moment begon hij zich te verzetten, maar kon overmeesterd worden. De andere man, een 41-jarige plaatsgenoot wilde de benen nemen en werd ook aangehouden. Het duo is aan de politie overgedragen en ingesloten voor verhoor. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en beiden hebben een ontzegging voor de duur van een jaar voor winkelcentrum Dukenburg gekregen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten