112Gelderland

Groesbeek - Vrouw gaat er in auto vandoor bij controle

Op de Molenweg werden in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 juli twee autos gecontroleerd. Een van de autos ging er echter vandoor tijdens de controle.

De politie zette de achtervolging in. De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit Groesbeek, reageerde niet op een stopteken. Op een volgend stopteken werd ook niet gereageerd. De bestuurster reed met hoge snelheid een aantal rotondes aan de verkeerde kant voorbij. Op de Klein America maakte de bestuurster vermoedelijk een stuurfout waardoor zij met haar auto een droge sloot in reed. De vrouw deed de deur van de auto niet open na meerdere vorderingen. Uiteindelijk wurmde zij zich door het half geopende portierraam van de auto. Hierop werd zij aangehouden. Proces-verbaal wordt tegen haar opgemaakt voor het veroorzaken van gevaar op de weg. Haar rijbewijs werd ingevorderd. De vrouw bleek bij controle niet onder invloed van alcohol te zijn. Er werd bloed afgenomen ivm controle op drugs. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten