112Gelderland

Duo verdacht van autoinbraak in Arnhem

Arnhem - Een 22-jarige Arnhemmer en een 27-jarige inwoner van Nieuw-Vennep zijn zaterdagmorgen 1 december (rond 06.30 uur) aangehouden op de Oude Kraan in Arnhem. Zij worden verdacht van inbraak in een busje.

Die ochtend kwam bij de politie een melding binnen over een autokraak. Twee personen hielden zich verdacht op bij een busje aan het Roermondsplein in Arnhem. Van dit tweetal waren signalementen bekend.

Agenten troffen het voertuig aan en zagen dat een ruit was vernield. Bij het busje was niemand meer aanwezig. Op dat moment hoorden de agenten verderop een autoalarm afgaan. Zij reden in de richting van dat geluid en zagen twee mannen die zich verdacht gedroegen. Dit duo zou overeenkomen met de bekende signalementen. Het lukte agenten om de twee mannen aan te houden. Bij de Arnhemmer werd onder meer het frontje van een autoradio gevonden.

()

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten