112Gelderland

Vuren - Vermoedelijke dieven veroorzaken aanrijding

Een 44-jarige inwoner van Vuren deed aangifte van een kennelijk opzettelijke aanrijding. De Vurenaar betrapte twee vermoedelijke dieven of inbrekers, die in hun vlucht tegen de auto van de 44-jarige aanreden.

De 44-jarige zag dinsdagochtend rond 01.00 uur een voertuig zijn land oprijden. Toen hij met zijn eigen auto poolshoogte ging nemen, zag hij naast een schuur een witte bestelbus staan. Op het moment dat de Vurenaar aan kwam rijden zag hij nog juist twee mannen in de bestelbus springen. Vervolgens reed de bus met hoge snelheid op hem af. Om een aanrijding te voorkomen stuurde de Vurenaar naar links, maar de bestelbus reed daarop toch in zijn richting en raakte zijn auto. Vervolgens reed de bestelauto over de Leuvense Kweldijk weg, richting A15. Even later reed de bestuurder de A15 op, waar de Vurenaar de bestelauto enige tijd uit het oog verloor. Even later zag de Vurenaar het busje nog op de A2 rijden, waar de bestuurder de afslag Zaltbommel nam en vervolgens richting Zaltbommel en Bruchem reed. Daar verloor de Vurenaar het busje definitief uit het oog.

De 44-jarige deed aangifte van poging tot zware mishandeling. Van een diefstal uit de schuur is vooralsnog niet gebleken.

De politie vraagt eventuele getuigen van het incident zich te melden via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten