112Gelderland

Apeldoorn - Politie onderzoekt zedenincident en zoekt getuigen

De politie in Apeldoorn stelt een onderzoek in naar een zedenincident, waarbij op dinsdag 11 juni een jong meisje in een speeltuintje onzedelijk is betast. Het onderzoek naar de verantwoordelijke jongen heeft nog niet geleid tot zijn aanhouding. Tips zijn dan ook welkom bij de zedenpolitie in Apeldoorn.

Het incident vond de bewuste dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur plaats. Twee jonge meisjes (onderbouw basisschool) waren in het speeltuintje in het park tussen de Zadelmakersdonk en de snelweg aan het spelen. Een jongen knoopte een gesprek met hen aan en deed hen onzedelijke voorstellen. Op een gegeven moment heeft hij n van de meisjes onzedelijk betast.

Beide meisjes hebben thuis verteld wat hen was overkomen, waarna de politie werd gebeld. Gezien de leeftijd van de meisjes hebben gespecialiseerde zedenrechercheurs nadien een verklaring van hen opgenomen. Hun ouders hebben aangifte van het gebeurde gedaan.

Agenten hebben na de melding een buurtonderzoek ingesteld en in dit onderzoek heeft de politie ondertussen ook een passantenonderzoek gehouden. De informatie heeft tot nu toe nog niet geleid tot de aanhouding van de jongen.

De blanke jongen wordt op ongeveer 16 jaar geschat en had strak achterover gekamd zwart haar. De meisjes vonden, dat hij een opvallend loopje had en hij had een fiets met fietstassen bij zich.

De politie houdt er rekening mee, dat de jongen mogelijk uit de Maten of directe omgeving komt. Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de zedenpolitie Apeldoorn via 0900 8844. Wilt u dit liever anoniem doen dan is Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000 bereikbaar.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten