112Gelderland

Man uit Kranenburg (Dld) betrapt op kweek hennep in Arnhem

Arnhem - De politie heeft op dinsdag 4 december in een woning in de wijk Elderhof in Arnhem een hennepplantage ontdekt. De politie deed de ontdekking nadat een anonieme tip was binnengekomen over een mogelijke kwekerij in deze woning. Een 57-jarige man uit Kranenburg (Dld) is aangehouden. Hij reed bij de woning weg en had henneptoppen in zijn auto.

Agenten zijn omstreeks 11.45 uur poolshoogte gaan nemen bij het betreffende adres. Toen zij daar aankwamen, zagen zij net een auto wegrijden bij de woning. Hierop hebben zij de bestuurder tot stoppen gedwongen en hem aangesproken. De man kon geen identiteitsbewijs tonen maar na controle van de door hem opgegeven gegevens bleek dat de man nog een boetebedrag had openstaan. Tijdens het doorzoeken van de auto stuitten agenten op enkele zakken met henneptoppen. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na de aanhouding van de man werd ook de onbewoonde woning doorzocht waar de wiet geteeld zou worden. Hier troffen agenten een hennepplantage aan met circa 450 planten. De planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten