112Gelderland

Culemborg - Burense (16) ernstig gewond na verkeersongeval

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Middelcoopstraat met de Van Limburg Stirumstraat in Culemborg is vanochtend een 16-jarig meisje uit Buren ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is met hoofdletsel in zorgwekkende toestand naar het UMC in Utrecht gebracht.

Het ongeval gebeurde rond kwart over acht toen het slachtoffer met haar scooter over de Van Limburg Stirumlaan reed, komende uit de richting Parklaan. Op dat moment kwam uit tegenovergestelde richting een auto aanrijden, bestuurd door een 84-jarige vrouw uit Culemborg. Ter hoogte van de Middelcoopstraat ging het mis toen de automobiliste linksaf sloeg om de Middelcoopstraat in te rijden. Daarbij zag ze de Burense kennelijk over het hoofd met een botsing tot gevolg. Het slachtoffer kwam op straat te liggen en werd vervolgens overreden.

Ze bleek vast te zitten onder de auto en werd met behulp van omstanders bevrijd. De dienst verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten