112Gelderland

Arnhem - Drietal aangehouden voor auto-inbraak

De politie heeft in de vroege ochtend van dinsdag 17 juni twee jongens en n man aangehouden op verdenking van meerdere auto-inbraken.

Een getuige had rond 04.00 uur gezien hoe het drietal wegliep na een auto-inbraak aan De Bosch Kemperstraat en alarmeerde de politie. Agenten troffen het drietal op de Bijnckerhoekstraat en hielden hen aan. In de omgeving bleek er te zijn ingebroken in drie autos. Na onderzoek werd in de buurt een tas met verschillende goederen aangetroffen. De goederen zijn waarschijnlijk van auto-inbraak afkomstig. Ook werd er in de buurt een tas met inbrekersgereedschap aangetroffen. Het gereedschap en de goederen zijn in beslag genomen.

Het drietal, twee 16-jarige Arnhemmers en n 25-jarige Arnhemmer, is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. Bij de fouillering werden bij de 25-jarige Arnhemmer valse autosleutels, pepperspray en twee messen aangetroffen. Deze goederen zijn in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op en doet verder onderzoek.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten