112Gelderland

Ochten - Vrachtwagenchauffeur verongelukt op A15 (update)

Een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Huissen is vandaag (17 juni) omgekomen bij een verkeersongeval op de A15 onder Ochten. Omstreeks 08:30 uur was er een kop-staart botsing tussen twee vrachtwagens. Het dodelijke slachtoffer bestuurde de achterste vrachtwagen.

De vrachtwagens reden richting Rotterdam. De voorste vrachtwagen, een tankwagen met zoutzuur, heeft na de botsing korte tijd in geringe mate lading gelekt. Deze lekkage isdoor de brandweer gestopt. Hulpdiensten zijn op de plaats van aanrijding en kunnen veilig hun werk doen.

De A15op het traject tussen Valburg en Tielwas door dit ongeval tot omstreeks drie uurafgesloten voor al het verkeer. Rijkswaterstaathad omleidingroutes ingesteld en plaatste anti-kijkschermen. Het verkeer wat achter het ongeval stond werd via een afrit en oprit om het ongeval heen geleid.

Rond 10:10 uur vond ophetzelfde trajectter hoogte van Opheusden nog een aanrijding plaats. Een vrachtwagen schampte een camper, waardoor de vrachtwagen van de weg raakte en in een sloot belandde. De vrachtwagenchauffeur, een 68-jarige man uit Berlijn,raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De inzittenden van de camper raakten bij de aanrijding lichtgewond.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten