112Gelderland

Groesbeek - Prima samenwerking politie en partners

Bij een politiecontrole bij een uitgaansgelegenheid aan de Craneburgsestraat in Groesbeek, is op zeer positieve wijze samengewerkt met medewerkers van de uitgaansgelegenheid en Iriszorg. Doelstelling van de controle was het tegengaan van alcoholmisbruik op de openbare weg door jongeren. Er werden 26 jongeren doorverwezen naar Halt.

De politie heeft gecontroleerd van 21.30 tot 03.00 uur en maakte 28x proces-verbaal op. Van deze 28 jongeren worden er 26 doorverwezen naar bureau Halt. Een bekend fenomeen bij de jeugd is dat alvorens zij naar een locatie gaan zich eerst indrinken. Jongeren onder de 16 jaar mogen geen alcohol bij zich hebben en ook niet nuttigen. Diverse jongeren waren al zwaar in de olie en werden overgedragen aan hun ouders. En jongen blies 640 ug/l ! Ook een meisje was kompleet van de wereld door (teveel ) alcohol gebruik. Iriszorg nam de voorlichting voor haar rekening.

Omstreeks 03.00 uur werden nog drie jongeren aangehouden in verband met een mishandeling. Zij brachten de nacht op het politiebureau door. Vandaag zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten