112Gelderland

Arnhem - Poging inbraak; getuigen gezocht

Donderdag even voor 17.00 uur werden twee inbrekers betrapt door een bewoner van een woning aan de Udenstraat in Arnhem. De dieven zijn te voet gevlucht en de politie is op zoek naar getuigen.

De twee hadden enkele planken uit de schutting weggenomen en waren zo in de achtertuin terechtgekomen. Tijdens het morrelen aan het slot werden zij gestoord door de bewoner, waarop zij er vandoor gingen. Het is onbekend welke richting zij zijn uitgelopen.

Van n van de verdachten is alleen bekend dat hij een zwart shirt droeg. De ander werd omschreven als stevig, blank, had een volle baard en had bruin/rood haar. Hij zou ook iets van een petje of iets dergelijks hebben opgehad.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten