112Gelderland

Alem - Achtervolging na politiecontrole

De politie is op dinsdag 11 juni omstreeks 09.30 uur een zoektocht gestart naar 6 mannen die er na een controle van hun auto vandoor gingen. Bij de achtervolging was ook een tweede personenauto betrokken. De mannen worden verdacht van overtreding van de Opiumwet. De wegen rond Alem en de pont werden tijdens de zoektocht afgesloten.

Direct na de controle werd n verdachte aangehouden. Drie verdachten werden kort erna in de directe omgeving aangehouden. De laatste twee verdachten werden in de loop van de middag in de omgeving aangehouden. Het gaat om drie mannen (43, 27, 29) zonder vaste woon- of verblijfplaats, een man uit Ede (27) en twee mannen uit 's Hertogenbosch (27, 25). Bij de zoektocht werden meerdere politie eenheden, speurhonden en een politie helikopter betrokken. De recherche onderzoekt deze zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten