112Gelderland

Elspeet - Politie waarschuwt voor gestolen dodelijke stoffen

De politie is een onderzoek gestart naar een inbraak in een dierenartsenpraktijk in Elspeet; deze werd op 12 juni rond 07.00 uur ontdekt en heeft die nacht ervoor plaatsgevonden. Bij deze inbraak zijn onder meer zeer gevaarlijke stoffen weggenomen; enkele daarvan zijn bij inname zonder meer dodelijk.

Het betreft 240 ml euthanol; gebruik van slechts een kleine hoeveelheid is al fataal. De stof zat verdeeld over meerdere kleine flesjes, die op hun beurt weer in groen-oranje-witte doosjes zaten. Deze stof alsmede enkele andere -naar verluidt- minder gevaarlijkeopiaten zaten in een kluis (60x60 cm), die in zijn geheel is weggenomen.

De politie roept iedereen opwaakzaamte zijn en als men de stoffen aantreft- direct contact op te nemen met de politie op 0900-8844. De politie staat natuurlijk ook open voor mensen die iets meer kunnen vertellen over de inbraak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten