112Gelderland

Oss - Twee aanhoudingen na diefstal koplampunits

De politie heeft dinsdagochtend rond 2.00 uur op de Kloosterstraat een 29-jarige man uit Druten en een man van 27 uit Beneden-Leeuwen aangehouden op verdenking van diefstal van koplampunits. Agenten kregen kort daarvoor een melding van een beveiliger dat er zou worden ingebroken in auto's op een parkeerplaats bij een autobedrijf aan de Kantsingel.

Op het terrein bleken de ruiten van een drietal auto's ingeslagen en koplampunits te zijn weggenomen. In de buurt van het bedrijf zagen agenten op de Kloosterstraat twee mannen rennen die aan het signalement van de verdachten voldeden. Bij n van de mannen werd een lifehammer aangetroffen en een autosleutel. De sleutel bleek te passen op een voertuig dat ongeveer 100 meter verderop geparkeerd stond. In de kofferbak werden meerdere koplampunits aangetroffen. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten