112Gelderland

Lunteren - Twee gewonden bij ruzie op camping

Bij een ruzie op een camping aan de Hessenweg zijn in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juni twee mannen van 21 en 22 jaar met de Britse nationaliteit gewond geraakt.

Omstreeks 2.20 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de betreffende camping en dat twee personen medische hulp nodig hadden. Ter plaatse werden in een caravan de twee mannen aangetroffen. Beiden hadden diverse verwondingen. Familieleden van de twee mannen verklaarden dat de twee in een horecagelegenheid bij de camping ruzie hadden gekregen met een groep mannen. Buiten de horecagelegenheid was daardoor een vechtpartij ontstaan waarbij de twee de verwondingen opliepen. En van de mannen moest voor behandeling van de verwondingen worden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding en toedracht van de vechtpartij.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten