112Gelderland

Apeldoorners aangehouden voor mishandeling plaatsgenoot

Apeldoorn - In de nacht van zaterdag op zondag 2 december zijn twee jongens uit Apeldoorn (15 en 16 jaar) aangehouden nadat ze in het centrum van Apeldoorn een 16-jarige plaatsgenoot hadden mishandeld.

Het 16-jarige slachtoffer kreeg in een caf in het centrum van Apeldoorn onenigheid met een 15-jarige plaatsgenoot. Om het geheel niet te laten escaleren werd de 15-jarige Apeldoorner samen met zijn vrienden het caf uitgezet.

Toen het 16-jarige slachtoffer korte tijd later ook het caf verliet, werd hij buiten achtervolgd door de jongen en zijn vrienden die eerder uit het caf waren gezet. Hierbij gaf de 15-jarige Apeldoorner zijn plaatsgenoot onder meer een kopstoot. De jongen viel en terwijl hij op de grond lag kreeg hij nog enkele schoppen van een 16-jarige jongen uit Apeldoorn.

Het slachtoffer raakte door de kopstoot en de schoppen gewond aan zijn gezicht. De politie heeft de twee verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze ingesloten voor nader verhoor. Hun ouders zijn van het voorval in kennis gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten