112Gelderland

Huissen - Twee gewonden bij verkeersongeval

Bij een verkeersongeval in Huissen op zaterdagmiddag 1 juni rond 16.00 uur zijn twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Bredestraat.

Een 24-jarige man uit Huissen reed die middag in een klein tractortje op de Bredestraat in Huissen. Hier achter reden twee personenautos. Op het moment dat de Huissenaar linksaf wilde slaan, werd hij vermoedelijk op dat moment ingehaald door de bestuurster van de tweede personenauto, een 73-jarige Huissense. Om een botsing te voorkomen, zijn beide voertuigen vermoedelijk uitgeweken, waarbij de Huissense met haar auto tegen een verkeersbord botste en op de kop in een greppel tot stilstand kwam. De vrouw werd met onbekend letsel door ambulancepersoneel naar het Rijnstate ziekenhuis overgebracht. De 24-jarige man viel door de uitwijkmanoeuvre uit zijn voertuig en liep als gevolg daarvan een snee op aan zijn voorhoofd. Hij is op eigenlijk gelegenheid naar de huisartsenpost gegaan voor behandeling.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten