112Gelderland

Doetinchem - Jongen (20) gewond na steekincident bij woning

Een 20-jarige jongen uit Doetinchem is dinsdagavond 28 mei gewond geraakt een steekincident bij een woning aan de Boterbloemstraat. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld en kon vandaag naar huis. De politie zoekt getuigen.

Rond 22.30 uur werd er aangebeld bij de woning. Een bewoner deed open maar de bezoeker vroeg naar de 20-jarige Doetinchemmer. Toen hij naar beneden kwam, zag hij een witte bestelauto voor de deur staan. Vanuit de auto kwamen enkele mannen op het slachtoffer aflopen. De 20-jarige jongen werd door n van hen gestoken. Hij zag kans om snel naar binnen te gaan en de deur te sluiten. De nog onbekende mannen gingen er daarna vandoor.  

Het slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten