112Gelderland

Culemborg - Grote politieactie in Terweijde

De politie en het Openbaar Ministerie hebben vandaag een grote actie in Culemborg gehouden. Daarbij zijn meerdere woningen doorzocht.

Bij de actie zijn meer dan 100 agenten betrokken. De actie houdt verband met het onderzoek naar een groot aantal woninginbraken/ criminele jeugdgroep. De aanpak van de criminele jeugdgroep is één van de belangrijke prioriteiten van de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Culemborg.

De leden van deze groep zorgen voor veel overlast, ze plegen ernstige strafbare feiten en zijn een negatief voorbeeld voor de anderen jongeren in hun wijk. Burgemeester Roland van Schelven: “Ik vind het buitengewoon goed nieuws dat er inmiddels zeven verdachten zijn opgepakt. Verdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Over de vervolgacties voer ik nauw overleg met de politie en het om.”

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten