112Gelderland

Autos uitgebrand: brandstichting niet uitgesloten

Arnhem - Op de Annastraat in de Arnhemse wijk Sint Marten zijn in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 december twee autos totaal uitgebrand. Daarbij raakte verder niemand gewond. De politie sluit niet uit dat de brand is aangestoken.

Politie en brandweer rukten die nacht omstreeks 03.30 uur uit naar de Annastraat nadat buurtbewoners een autobrand hadden ontdekt. Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur al zo hevig dat er geen redden meer aan was. Bovendien bleek een tweede auto, die er naast stond, ook vlam gevat te hebben. Enkele woningen in de directe nabijheid van de brand liepen ook schade op aan ramen en kozijnen.

De oorzaak van de brand is tot dusver niet vastgesteld kunnen worden. Gezien de schade is technisch onderzoek niet meer onmogelijk. Op basis van de aangetroffen situatie kan brandstichting echter niet worden uitgesloten. De politie is dan ook op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben. Heeft u rondom de klok van 03.30 uur in de Annastraat of in de omgeving daarvan een verdachte situatie gezien Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten