112Gelderland

Vier aanhoudingen na telefoontje burger

Nijmegen - Vrijdagavond even na 22.00 uur zijn vier verdachten aangehouden op de Van Schuijlenburgweg in Nijmegen. De vier jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar en afkomstig uit Nijmegen en Wijchen, worden verdacht van inbraak in n of meerdere autos.

Een alerte bewoner zag in de 31e straat Tolhuis het groepje op een parkeerplaats bij een auto staan. Ze gedroegen zich verdacht. De politie werd meteen gebeld en deze trof het groepje aan op de Van Schuylenburgweg. Omdat het opgegeven signalement overeenkwam met die van de melder, werden de vier staande gehouden. Bij de fouillering in een rugzak van een van de jongens werd een zogenoemde slottrekker aangetroffen. De vier werden vervolgens aangehouden. Controle in de 31e straat Tolhuis leverde inderdaad een auto op met verse braakschade.

De vier mochten vannacht op het politiebureau slapen. Vandaag wordt verder onderzoek gedaan. Gedupeerden in de omgeving van het Tolhuis 31e straat, die nog geen contact hebben opgenomen met de politie worden verzocht dit alsnog te doen via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten