112Gelderland

Nunspeet - Twee jonge fietsdieven aangehouden

Twee jongens uit Amsterdam zijn in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 mei aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets op het station van Nunspeet.

Een alerte burger zag de twee jongens druk bezig met het bewerken van een slot van een fiets. Op het moment dat de jongens de melder zagen, gingen ze er vandoor op een andere fiets. Op basis van een nauwkeurig signalement konden beide net buiten Nunspeet worden aangehouden. Ze werden meegenomen voor nader verhoor en verklaarden de fiets te hebben meegenomen. De ouders zijn op de hoogte gebracht en tegen de jonge Amsterdammers (15 en 16 jaar) wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de tweewieler. Het gaat om een oudere rood en goudgeel gekleurde Raleigh fiets. Bijzonderheid: de rechter handrem zit boven op het stuur en is defect. Is dit uw fiets of weet u wie de eigenaar is Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten