112Gelderland

Tiel - Viertal aangehouden voor fietsdiefstal

De politie heeft dinsdag 7 mei, na meldingen van getuigen, op de Burgemeester Bnhofflaan in Tiel vier jongens aangehouden voor fietsdiefstal.

Oplettende getuigen hadden gezien hoe vijf jongens rond 21.00 uur fietsen weghaalde uit een fietsenstalling bij het station in Tiel en deze in de bosjes achterlieten. Agenten konden aan de hand van het doorgegeven signalement op de Burgemeester Bonhofflaan vier jongens aanhouden. De vijfde jongen is ontkomen en de politie doet verder onderzoek naar de identiteit van deze persoon.

In de buurt van het station werden twee fietsen in de bosjes teruggevonden. Van n van de fietsen was het slot geforceerd. De jongens, twee 15-jarige en twee 16-jarige uit Tiel, zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten