112Gelderland

Winkeldief verzet zich hevig bij aanhouding

Zutphen - Een 43-jarige man uit Wijchen heeft zich op zondagmiddag 25 november hevig verzet tegen zijn aanhouding. Medewerkers van een winkel aan de Polsbroek in Zutphen spraken hem aan nadat hij een aantal goederen had gestolen.

n van de medewerkers zag hoe de man een aantal goederen in zijn karretje deed en een aantal andere in een tas. Vervolgens rekende hij bij de kassa alleen de producten in het karretje af. Toen de medewerker hem, samen met een beveiliger, hierop aansprak, werd de man agressief. Hij probeerde weg te komen en maakte daarbij slaande en duwende bewegingen. Een derde medewerker kwam erbij om de man in bedwang te houden. De politie werd gebeld en agenten hebben de man aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar is hij ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten