112Gelderland

Epe - Trio opgepakt voor inbraak, hennepkwekerij ontdekt

De politie in Epe heeft in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 mei na een melding van een verdachte situatie drie mannen opgepakt op verdenking van inbraak in een woning. In de bewuste woning werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Een getuige meldde omstreeks twee uur een verdachte situatie in de wijk Vegtelarij in Epe. Toen agenten daar poolshoogte gingen nemen zagen ze bij een woning enkele mannen wegrennen. Een van hen, een 37-jarige man uit Epe, kon direct worden aangehouden. Twee anderen werden later aangetroffen een aangehouden. Het ging daarbij om een 23-jarige man zonder vast woonadres en een 26-jarige man uit Vaassen.

Bij onderzoek in de woning, waar het drietal uit was komen rennen, vonden agenten een hennepkwekerij met ruim 250 hennepplanten. Ook bleek er illegaal stroom te zijn afgetapt. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijken voor de hennepteelt in de woning. De bewoner bleek niet thuis. De drie aangehouden mannen zitten voorlopig vast voor nader onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten