112Gelderland

Duo met inbrekersgereedschap mee naar het bureau

Wamel - Op de Lakenstraat zijn vrijdagavond twee mannen, van 40 jaar uit Nijmegen en 43 jaar uit Dreumel, aangehouden. Ze hadden inbrekersgereedschap bij zich.

Een verontruste buurtbewoner belde de politie nadat hij de mannen de achtertuin van een woning had zien inlopen. Politieagenten gingen er direct naartoe en zagen het tweetal op de Lakenstraat. En van de mannen, de naar later bleek 40-jarige Nijmegenaar, kon zich niet legitimeren en werd aangehouden. Hij had handschoenen en een col in zijn jaszak. De andere man bleek een 43-jarige man uit Dreumel te zijn. Hij had handschoenen, een bivakmuts en inbrekersgereedschap bij zich. Daarvoor werd hij aangehouden. In de omgeving werd een onderzoek ingesteld, maar nergens bleek ingebroken te zijn. Allebei de mannen kregen een bekeuring: de 40-jarige omdat hij geen identiteitsbewijs kon laten zien en de 43-jarige omdat hij in het bezit was van inbrekerswerktuig. Ze zijn later op de avond in vrijheid gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten