112Gelderland

Beuningen - Meerdere schuurinbraken

In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 april werd in Beuningen ingebroken in schuren aan de Voortmansweg, Paandersdijk, Beunigerstraat en Harbertweg. Ook hebben inbrekers geprobeerd in te breken in een schuur aan de Paandersdijk.

De inbrekers hadden het voornamelijk voorzien op gereedschap. Bij twee inbraken namen ze alleen kettingzaken mee. Bij de twee andere inbraken werden naast een kettingzaag ook elektrisch gereedschap, een jerrycan met brandstof en twee fietsen gestolen. De fietsen werden later licht beschadigd in de buurt teruggevonden. De politie vermoedt dat het om dezelfde daders gaat. De inbraken worden onderzocht.

Heeft u iets gezien Mensen die iets gezien hebben wat kan leiden tot het oplossen van deze inbraken, kunnen zich melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Tips om een inbraak in schuur/berging/garage te voorkomen Het is belangrijk om de schuur, berging en/of garage altijd met deugdelijk slot met sleutel af te sluiten en de sleutel te bewaren op een niet bereikbare plaats. Voorkom dat men de schuur in kan kijken om te zien wat er in de schuur ligt. Wees er op attent dat zelfs ramen van 15 cm. grootte een mogelijkheid bieden om in te breken! Zorg voor een goede toegangsdeur die voorzien is van inbraakwerende sloten en schanieren. Voor ramen geldt hetzelfde. Draadglas biedt gn bescherming tegen inbraak! Zorg voor verlichting bij de schuur. Het is ook goed om het achterpad(brandgang) te verlichten. Bekijk of openslaande ramen echt noodzakelijk zijn. Zo niet: zet ze dan vast.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten