112Gelderland

Harderwijk - Man aangehouden voor mishandeling

Een 19-jarige man uit Zeist is in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april aangehouden in een horecagelegenheid aan de Flevoweg voor mishandeling. De 22-jarige aangever uit Utrecht liep bij de mishandeling diverse verwondingen in zijn gezicht op waarvoor hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis.

De aangever was rond 1.00 uur samen met zijn vriendin in de horecagelegenheid. Toen zijn vriendin werd lastig gevallen door de verdachte sprak hij hem aan. Er ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer een glas in zijn gezicht gegooid kreeg en geslagen en gebeten werd. Hij liep daarbij diverse sneen en wonden in zijn gezicht, hals en arm op. De verdachte kon door medewerkers van de horecagelegenheid worden aangehouden. Hij werd overgedragen aan de politie en is voor nader onderzoek ingesloten. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten