112Gelderland

Nijmegen - Onderzoek gestart na aantreffen zwaargewonde man

In de nacht van zaterdag op zondag werd een zwaargewonde man op de Groesbeekseweg in het centrum van Nijmegen aangetroffen. De politie startte direct een onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 05.15 uur werd de zwaargewonde man aangetroffen. Politie en ambulance gingen snel ter plaatse. De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in kritieke toestand is opgenomen. De politie startte een onderzoek en zette de omgeving af. De afdeling Forensische Opsporing voert een sporenonderzoek uit en ook de speurhond wordt ingezet. Het onderzoek op en rondom de Groesbeekseweg zal nog enkele uren duren.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 05.15 uur, iets gehoord of gezien in de omgeving van de Groesbeekseweg Of heeft u op andere wijze informatie voor het onderzoek U kunt contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem, via Meld Misdaad Anoniem, op het telefoonnummer 0800-7000.

Op dit momentkunnen er nog geen verdere mededelingen over het onderzoek worden gedaan.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten