112Gelderland

Weerselo - Politie onderzoekt geweldsincident op voetbalveld

De politie onderzoekt een geweldsincident dat zaterdag 27 april tijdens een voetbalwedstrijd in Weerselo heeft plaatsgevonden. Een 19-jarige jongeman uit Enschede werd later aangehouden.

De politie kreeg even voor 16.00 uur een melding dat een speler van de thuisclub een kopstoot had gekregen van iemand van de bezoekende club Rigtersbleek. De komst van de politie was gewenst. Agenten hebben de eerste bevindingen opgetekend. Wat wel duidelijk is, is dat tijdens de wedstrijd er na een overtreding tumult op het veld ontstond. Diverse mensen liepen het veld op en daarbij is in ieder geval n speler mishandeld.

De politie heeft de verdachte later in Enschede aangehouden. Het incident is gemeld bij het Meldpunt Voetbalgeweld van de KNVB en de voorzitters van beide verenigingen hebben onderling contact gelegd.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten