112Gelderland

Goor - Politie onderzoekt inbraken en vraagt tips

De politie in Goor stelt een onderzoek in naar woninginbraken die op vrijdag 26 april werden ontdekt. In twee gevallen wisten de daders buit te maken, in vier andere gevallen lukte dit niet. Tips zijn welkom.

De politie kreeg vrijdag zes meldingen van inbraken in Goor. De meeste hadden vermoedelijk in de nachtelijke uren plaatsgevonden. Ze waren gepleegd bij woningen aan de Irisstraat, Anjerstraat, Schoolstraat, de Iependijk en Kloosterlaan. In de meeste gevallen had men de cilinder van een deur geforceerd. Bij de gedupeerden zijn sieraden en een fototoestel gestolen.

De politie heeft in alle gevallen een forensisch- en een buurtonderzoek ingesteld. Zij vraagt buurtbewoners die bruibare informatie over de inbraken hebben, zich te melden op 0900-8844. Verder adviseert zij bij verdachte situaties altijd contact met de politie op te nemen.

, , , , ,

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten