112Gelderland

Bloedspoor leidt agenten naar inbreker

Wageningen - Een spoor van bloedspetters heeft de politie in Wageningen in de vroege ochtend van donderdag 29 november geleid naar een verdachte van een inbraak in een winkel aan de Kapelstraat. Een 39-jarige Wageninger werd daarbij aangehouden.

Getuigen werden even voor vier uur uit hun slaap gehaald door glasgerinkel en zagen bij een winkel aan de Kapelstraat dat de etalageruit aan diggelen lag. Ook werden er twee mannen gezien die wegliepen. Gewaarschuwde agenten troffen terplekke een bloedspoor aan en volgden dat tot aan het Plantsoen. Daar troffen ze de 39-jarige Wageninger. Zijn signalement kwam overeen met de beschrijving van de getuigen. Ook had de man een verwonding aan zijn hand. De Wageninger werd ingerekend en is vastgezet voor verhoor. Van de andere man ontbreekt nog elk spoor. Voor zover nu bekend worden er uit de winkel enkele fietsen vermist. De politie zet het onderzoek voort.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten