112Gelderland

Apeldoorn - Man en vrouw aangehouden na vernieling ruit

Een 24-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april op de Hoofdstraat aangehouden voor vernieling. Een 18-jarige vrouw uit Zutphen die zich bemoeide met de aanhouding werd aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering.

Een medewerker van een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat zag het tweetal al ruzind lopen op de Hoofdstraat. De 24-jarige man gooide daarbij plotseling zijn tas tegen de deur van een restaurant. Hierdoor sneuvelde een deurruit. De man probeerde weg te rennen maar dat werd door de horecamedewerker voorkomen. De politie werd gebeld en hield de man aan. De 18-jarige vrouw was het niet eens met de aanhouding en begon zich ermee te bemoeien. Ze schold daarbij de politiemensen en andere omstanders uit. Ondanks meerdere verzoeken om te vertrekken bleef zij vervelend aanwezig. Hierop werd ook zij aangehouden. Beiden zijn voor nader onderzoek ingesloten.

( en ) NK

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten