112Gelderland

Nijmegen - Getuigen brand Molenweg gezocht

De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand bij het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen waarbij een 37-jarige vrouw ernstig gewond raakte en een 44-jarige man om het leven kwam. De politie is op zoek naar twee specifieke getuigen.

De eerste getuige waarnaar de politie op zoek is, is een persoon, waar van niet bekend is of dit een man of een vrouw is geweest. Tijdens de brand stak deze persoon de Molenweg te voet over. Hij of zij stak ter hoogte van het Jacobsterrein schuin de Molenweg over en liep in de richting van de appartementen/winkels. Deze persoon droeg donkere kleding en mogelijk een capuchon of muts.

(zie foto)

Deze getuige is een vrouw, die tijdens de brand met de bedrijfsleider en een medewerker in de Albert Heijn heeft gesproken. Deze getuige zou mogelijk met het vrouwelijke slachtoffer hebben gesproken.

De politie wil graag in contact komen met beide getuigen of met personen die kunnen vertellen wie deze getuigen zijn. Ook wil de politie nog steeds mensen spreken die getuige zijn geweest van de brand maar nog niet hebben gesproken met de politie. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten