112Gelderland

Hengelo - Politie verricht onderzoek naar bommelding

Op donderdag 25 april werd omstreeks 10.00 uur bij de politie gemeld dat er een bommelding was binnengekomen, die betrekking had op een vestiging van de ABN-AMRO gevestigd aan de Beursstraat in Hengelo.

De politie steldeop basis van deze melding een onderzoek in en ontruimdeuit voorzorg meerdere panden in de omgeving. Hiervoor is een straal van ongeveer 75 meter aangehouden rondom het bankfiliaal.

De politie heeft onder anderemet explosievenverkenners het pand en de naaste omgeving onderzocht. Hierbij zijn geen explosieven aangetroffen. In de omgeving van het bankfiliaal heeft de politie wel een tas aangetroffen. Hierin zaten ook geen explosieven.

Omstreeks 14.00 uur is het afgezette gebied vrijgegeven, nadat het gebied was verkend. Iedereen kon weer terugkeren. Het politieonderzoek naar de herkomst van deze bommelding wordt voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten