112Gelderland

Duo aangehouden na uit de hand gelopen ruzie

Heteren - Na een uit de hand gelopen ruzie over de aankoop van een spelcomputer heeft de politie dinsdagavond in Heteren een 37-jarige man uit Rhenen en een 41-jarige Wageninger aangehouden. Ze worden onder meer verdacht van mishandeling van een 58-jarige inwoner van Heteren.

Het slachtoffer had eerder aan de Rhenenaar een spelcomputer verkocht. Na de aankoop bleek het apparaat niet goed te werken waarop de Rhenenaar samen met de Wageninger terugging naar de Heterenaar. Aan de deur ontstond ruzie, waarbij de Rhenenaar de man uit Heteren zou hebben geslagen. Ook zou er volgens het slachtoffer tegen de deur van zijn huis zijn getrapt waardoor schade was ontstaan. Omdat de Wageninger er bij stond werd hij er aanvankelijk ook van verdacht getrapt te hebben. Door de politie is echter niet vastgesteld kunnen worden dat de Wageninger iets met de zaak te maken had. Beide mannen zijn later na verhoor vrijgelaten. De Rhenenaar had toegegeven geslagen te hebben.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten