112Gelderland

Hengelo - Meisje mishandeld, getuigen gezocht

Dinsdagmiddag 23 april is een 15-jarig meisje uit Hengelo mishandeld. Dit gebeurde in de wijk Klein-Driene. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 16.00 uur fietste het meisje in de wijk Klein-Driene. Haar sjaal viel op de grond. Een groepje meiden fietste langs, waarvan er n over de sjaal fietste. Het 15-jarige meisje zei hier wat van, waarna er onenigheid ontstond. Het meisje werd vervolgens geslagen. Ze kwam ten val en werd daarna nog geschopt. Het meisje heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Omdat het meisje nog niet zo lang in Hengelo woont, weet zij niet op welke straat het precies is gebeurd.

De politie zoekt getuigen. Het meisje is na de mishandeling geholpen door een man en een vrouw, daarna is zij naar huis gefietst. Mensen die iets hebben gezien van de ruzie/mishandeling, met name de man en de vrouw die hulp hebben geboden, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten