112Gelderland

Velddriel - Inbrekers overlopen

In de nacht van maandag op dinsdag werden inbrekers overlopen in een bedrijfspand aan de Hamstraat in Velddriel.

Politiemensen gingen naar de Hamstraat en spraken met de 45-jarige eigenaar van het pand. Hij vertelde dat het alarm in het pand af ging en dat hij ging kijken wat er aan de hand was. Hij hoorden stemmen uit een ruimte komen. Hij liep er naar toe en zag een persoon door een deur wegrennen. De 45-jarige ging er achteraan en zag dat de persoon richting een auto rende die klaar stond. Ook zag hij dat de persoon zich omdraaide en hoorde hij een knal. Uit onderzoek bleek dat er was geschoten. De 45-jarige raakte niet gewond. De auto ging er vervolgens vandoor.

De politie startte direct een onderzoek. Politiemensen spraken met de 45-jarige en buurtbewoners. De afdeling Forensische Opsporing startte een sporenonderzoek. De politie is ook op zoek naar getuigen.

Een getuige zag dat de auto er samen met nog een andere auto vandoor ging. Deze auto's hadden een lichte kleur. Heeft u afgelopen nacht iets gehoord of gezien wat te maken kan hebben met deze inbraak Neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten