112Gelderland

Beekbergen - Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding

Vrijdagavond 19 april heeft de politie een 29-jarige man uit Polen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en het veroorzaken van een aanrijding.

De man reed rond 22:00 uur tegen de auto van een vrouw aan op de Holleweg in Beekbergen. De vrouw was net gestopt om op een kruispunt af te slaan, toen ze de auto recht op zich af zag komen. De auto van de vrouw belandde door de klap deels in de struiken. De vrouw stapte uit en ook de Poolse automobilist probeerde een gesprek met de vrouw aan te gaan, waarin hij beloofde de schade te willen vergoeden. Toen de vrouw toch aangaf de politie te willen bellen, werd de man minder meewerkend en reed hij weg. Door een lekke band ging dat op lage snelheid en hortend en stotend. De vrouw kon haar auto de struiken uit rijden en volgde de man in afwachting van de politie. Op aanwijzing van de vrouw werd de Poolse man aangetroffen en aangehouden op de Arnhemseweg in Beekbergen.

De blaastest maakte meteen duidelijk dat hij onder invloed was. Op het politiebureau blies hij 735 ug/l. Het is nog niet duidelijk of de man wel of niet in het bezit is van een rijbewijs en of de auto verzekerd is. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op en hij is zaterdagmiddag met een dagvaarding heengezonden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten