112Gelderland

Wezep - Verwarde trekkerbestuurder aangehouden met behulp van pantserrupsvoertuig

Een 57-jarige tractorbestuurder uit Wezep is donderdagmiddag 18 april aangehouden met behulp van een pantserrupsvoertuig.

De man was in verwarde toestand op de tractor vertrokken en had gedreigd dat hij andere weggebruikers iets aan wilde doen. Meerdere agenten gingen achter de man aan via diverse landbouwweggetjes maar de man weigerde te stoppen. Met behulp van hondengeleiders is de achtervolging voortgezet. Zij zagen een pantserrupsvoertuig rijden en hebben dit voertuig laten stoppen en gevraagd of ze konden assisteren bij de aanhouding van de trekker. De verdachte deed nog een poging om het rupsvoertuig te omzeilen. Het rupsvoertuig zette de trekker uiteindelijk klem op de Voskuilerdijk. De verdachte is uit de trekker gehaald door agenten. Daarbij is pepperspray gebruikt. De man is aangehouden en ingesloten.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten