112Gelderland

Fleringen - Auto in brand na aanrijding

Op 18 april rond 21.30 uur, vond op de Ootmarsumseweg een kop-staartaanrijding plaats tussen een auto en een tractor met aanhanger. De auto vloog daarbij in brand.

De auto werd bestuurd door een 80-jarige man uit Weerselo. Hij botste door nog onbekende oorzaak tegen de aanhangwagen achter een voor hem rijdende tractor. (gegevens tractorbestuurder nog niet bekend). De 80-jarige man schoot na de botsing met zijn auto de sloot in. De auto vatte hierna vlam. De 80-jarige man kon niet uit zijn auto komen. Een 22-jarige man uit Albergen en een 23-jarige vrouw uit Fleringen, die kort na de aanrijding langsreden, hebben het slachtoffer uit de brandende auto kunnen redden. De brandweer heeft de brand geblust. De 80-jarige man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De zwaar beschadigde auto werd afgesleept, evenals de tractor met aanhanger.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

wf

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten